Termeni si conditii

1. Acceptarea Termenilor si Conditiilor
Acesti termeni si conditii (“Termeni si Conditii”) constituie acordul legal dintre dvs. si EUROFARMA S.R.L. Va rugam sa cititi acesti Termeni si Conditii pentru utilizarea in orice mod a website-ului accesibil la adresa URL: www.job24.ro (“Website-ul”). Accesarea si vizitarea Website-ului, inregistrarea unui cont pe Website si/sau folosirea serviciilor de publicare pe Website de anunturi inseamna acceptarea in totalitate si neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

2. Definitii
Termenii folositi in continuare vor avea urmatorul inteles:
Utilizator - orice persoana fizica, in varsta de cel putin 18 ani, cu capacitate de exercitiu deplina, care acceseaza Website-ul, fiind interesata de datele, informatiile, Anunturile si/sau Serviciile Eurofarma S.R.L., precum si orice persoana fizica (inclusiv persoana fizica autorizata) si/sau persoana juridica care achizitioneaza Serviciile furnizate prin intermediul Website-ului.

Utilizator Profesionist – inseamna orice Utilizator care a postat orice Anunt, declarandu-l individual pe Website ca fiind oferit de “Firma”.
Furnizor sau Job24 - societatea Eurofarma S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in Roman, Str. Cuza Voda, bl.7, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Neamt sub nr. J27/871/2006, CUI 18899903, e-mail: info@job24.ro.
Anunt - oferta publica lansata de un Utilizator cu scopul de a fi publicata de catre Job24 prin intermediul Website-ului.
Servicii – serviciile oferite/ solicitate de un Utilizator in cadrul Anuntului publicat.
Pagina JOB24 - site-ul www.job24.ro, inclusiv orice sectiune sau subpagina a acestuia. Site-urile si/sau paginile de internet ori alte componente ale acestora ce apartin unor terti si care sunt accesate de catre Utilizatori ca urmare a legaturilor sau trimiterilor disponibile pe site-ul www.job24.ro nu fac obiectul si nici nu intra in sfera acestei definitii.
Anunt platit - anunt care poate fi publicat de Utilizatori pe Pagina JOB24 doar prin plata unei taxe catre Furnizor.
Anunt gratuit - anunt care poate fi publicat de Utilizatori pe Pagina JOB24 fara perceperea unei taxe de catre Furnizor.
Prin acordul dvs. referitor la acesti Termeni si Conditii, dvs. declarati si garantati ca aveti 18 ani si capacitate deplina de exercitiu sau, in cazul unei persoane juridice, sunteti o societate inmatriculata si functionand in conformitate cu legile din Romania, iar reprezentantii dvs. sunt in mod valabil autorizati sa exprime acordul dvs. legal cu privire la accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice alt mod a Website-ul si/sau a Serviciilor.
JOB24 isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza oricand unilateral Termenii si Conditiile.
Daca nu stergeti contul inregistrat pe Website, inseamna ca v-ati exprimat acordul legal cu privire la modificarea Termenilor si Conditiilor. Daca nu sunteti de acord cu modificarile propuse, singura optiune pe care o aveti este sa stergeti contul inregistrat pe Website sau sa nu mai accesati, sa vizitati sau sa utilizati, in orice mod, Website-ul.

3. Scopul urmarit
Scopul acestor Termeni si Conditii este acela de a defini si reglementa conditiile de utilizare a Website-ului si a Serviciilor.
Daca Website-ul contine legaturi (“link-uri”) sau trimiteri catre alte website-uri/pagini web, pentru utilizarea lor se vor aplica termeni si conditii de utilizare specifici, astfel cum sunt acestia specificati pe website-urile/paginile respective, JOB24 nefiind raspunzatoare si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul respectivelor website-uri si/sau cu privire la orice alte legaturi (“link-uri”) sau trimiteri din acestea catre alte website-uri sau pagini web. Includerea acestor legaturi (“link-uri”) sau trimiteri in Website este facuta de regula pentru ajutorul sau in interesul Utilizatorului, iar in alte cazuri in scop publicitar. Intrucat JOB24 nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe website-urile unor terti, la care se face trimitere pe Website, Utilizatorul acceseaza acele website-uri si/sau le foloseste produsele/serviciile exclusiv pe propriul risc si pe propria raspundere.
Intregul continut al Website-ului incluzand, dar fara a se limita la texte, imagini, grafice, programe pentru calculator, precum si orice alte date si aplicatii, sunt proprietatea JOB24 si/sau a partenerilor sai, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor nr. 8/1996 cu modificarile ulterioare, precum si tuturor celorlalte legi, inclusiv, dar fara a se limita la legile aplicabile privind drepturile de proprietate intelectuala si industriala. Anunturile publicate de Utilizatori sunt obiect al drepturilor de proprietate intelectuala apartinand Utilizatorilor, fiind protejate ca atare conform legii. Preluarea oricaror informatii si/sau date de pe Website in scopul republicarii, distribuirii totale sau partiale sau in orice alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al Furnizorului, este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

4. Aspecte Generale
Un Anunt va fi creat prin completarea unui formular, disponibil pe Website, care sa contina:
• datele reale de contact ale Utilizatorului;
• descrierea reala a serviciului care face obiectul Anuntului; si
• pretul serviciului care face obiectul Anuntului.
Prin publicarea Anuntului, Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu prevederile acestor Termeni si Conditii, fiind pe deplin de acord ca, in caz de nerespectare a acestora, sa fie tras la raspundere conform prevederilor acestora. Utilizatorul isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul Anuntului si pentru veridicitatea informatiilor publicate in Anunt si/sau comunicate Furnizorului.


5. Drepturile si Obligatiile Furnizorului

Furnizorul se obliga sa publice toate Anunturile transmise de catre Utilizatori prin intermediul Website-ului care sunt conforme cu prevederile/conditiile impuse prin prezentul document.
Furnizorul nu ofera nicio garantie Utilizatorilor ca Website-ul va fi disponibil neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori. Furnizorul nu va fi responsabil pentru neafisarea Anunturilor sau intreruperea afisarii acestora din cauze ce exced in orice mod controlului sau si nici pentru pagubele directe si/sau indirecte pe care Utilizatorul le-ar putea suferi din aceasta cauza.
Furnizorul nu este responsabil de intarzierile cauzate de defectiuni tehnice aparute la nivelul colaboratorilor si/sau partenerilor sai.
Furnizorul nu poate fi tras la raspundere pentru activitatile Utilizatorilor, in special pentru furnizarea de continut eronat cu privire la datele serviciului ce face obiectul Anuntului.
Furnizorul isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica partial un Anunt in cazul in care se constata ca acesta incalca Termenii si Conditiile in orice mod, in special in cazul in care acesta are un continut considerat jignitor sau calomnios, constituie concurenta neloiala, incalca drepturile de proprietatea intelectuala ale unei terte persoane sau este contrar bunelor practici, care actioneaza in detrimentul Furnizorului, ori incalca in orice alt mod vreo prevedere legala. De asemenea Furnizorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment si alte portiuni din continutul Website-ului.
Furnizorul are dreptul de a sterge orice Anunt sau de a bloca conturile in cazul in care exista suspiciunea ca prin intermediul Anunturilor publicate sau a conturilor create s-au adus sau se pot aduce prejudicii referitoare la securitatea activitatilor altor Utilizatori ai serviciului. De asemenea, in cazul in care Anuntul afecteaza in mod negativ reputatia Furnizorului sau sunt in orice alt fel daunatoare pentru Furnizor.
Furnizorul declara ca este titularul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala in legatura cu Website-ul, in afara Anunturilor publicate pe Website de catre Utilizatori, cu privire la care Utilizatorii acorda Furnizorului un drept neexclusiv de utilizare si punere la dispozitia publicului in conditiile prevazute in acesti Termeni si Conditii.
Furnizorul nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea Anunturilor publicate. Furnizorul nu garanteaza in niciun fel si nicio masura pentru calitatea, cantitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale serviciilor descrise in Anunturi.
Potrivit legislatiei in vigoare, Furnizorul are obligatia sa informeze de indata autoritatile publice competente despre activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de destinatarii serviciilor sale sau despre informatiile cu aparenta nelegala furnizate de Utilizatorii Website-ului. JOB24 va putea efectua teste si analize statistice in vederea optimizarii si eficientizarii politicilor practicate si in scopul imbunatatirii in mod obiectiv si nedescriminatoriu a activitatii JOB24 si a experientei Utilizatorilor, fara ca JOB24 sa aiba obligatia de a informa Utilizatorii cu privire la efectuarea testelor sau la rezultatele acestora. Orice Utilizator care nu doreste sa faca parte din grupul de Utilizatori care in mod aleatoriu ajung sa participe in aceste teste sau orice alt Utilizator care considera ca este dezavantajat de o astfel de initiativa, are dreptul sa solicite lamuriri privind statutul sau, urmand ca JOB24 sa depuna toate diligentele pentru a reglementa situatia sesizata, atata timp cat solicitarea Utilizatorului se dovedeste a fi una indreptatita.

6. Drepturile si Obligatiile Utilizatorului
Utilizatorul are dreptul de a beneficia in intregime de Servicii, atat timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor Termenilor si Conditiilor.
Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru continutul Anunturilor publicate si declara ca acestea corespund cu starea reala si juridica a serviciului ce face obiectul Anuntului si ca nu incalca drepturile Furnizorului si/sau ale unor terte persoane.
Utilizatorul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului publicat si este de acord ca acesta sa fie pus la dispozitia publicului de Furnizor pe toate si oricare dintre platformele sale online, si prin alte mijloace, cum ar fi: comunicate de presa, televiziune, bannere, panouri publicitare si Internet.
Prin completarea formularului si/sau transmiterea Anuntului prin alte mijloace catre Furnizor spre punere la dispozitia publicului prin intermediul Website-ului, Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu Termenii si Conditiile.
In afara informatiilor legate de propriul Anunt, Utilizatorului ii este strict interzis sa preia orice informatii de pe Website in vederea republicarii totale sau partiale sub orice forma.
Utilizatorilor le este interzisa crearea de conturi multiple pe Website in scopul evitarii, printre altele, a limitelor de Anunturi publicabile gratuit in anumite categorii. JOB24 isi rezerva dreptul de a face verificari pentru identificarea eventualelor conturi multiple, utilizand adresele de e-mail, numerele de telefon si adresele IP introduse de Utilizatori. Un Utilizator, persoana juridica, poate avea mai multe conturi, doar in cazul in care poate dovedi ca acestea sunt create pentru a deservi filiale sau puncte de lucru diferite ale Utilizatorului.
In cazul in care sunt identificate conturi multiple apartinand aceluiasi Utilizator, JOB24 va avea dreptul neingradit de stergere a acestora. In acelasi timp, JOB24 va avea dreptul de a lua masuri suplimentare precum stergerea Anunturilor si restrictionarea accesului la serviciile Website-ului impotriva Utilizatorilor care fac uz de astfel de practici.
Utilizatorilor le este interzisa publicarea de mai multe Anunturi privind acelasi serviciu pentru o singura zona geografica (e.g. oras sau judet) in scopul cresterii vizibilitatii Produsului. JOB24 isi rezerva dreptul de a face verificari pentru identificarea Anunturilor multiple privind acelasi serviciu, utilizand adresele de e-mail, numerele de telefon si adresele IP introduse de Utilizatori.
Pe de alta parte, avand in vedere specificul activitatii, unui Utilizator ii este permisa publicarea unui Anunt distinct privind acelasi serviciu pentru zone geografice diferite.
In cazul in care sunt identificate Anunturi multiple privind acelasi Produs si apartinand aceluiasi Utilizator, JOB24 va avea dreptul neingradit de stergere a Anunturilor identice cu Anuntul initial. In acelasi timp, JOB24 va avea dreptul de a lua masuri suplimentare precum restrictionarea accesului la serviciile Website-ului impotriva Utilizatorilor care fac uz de astfel de practici.

7. Moderarea Anunturilor si a Conturilor
Nu pot fi publicate Anunturi in alta limba decat cea Romana sau care contin un limbaj necorespunzator.
Nu se admit Anunturi care contin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa.
Nu sunt permise mesajele electronice nesolicitate (denumite general spam). Orice Anunt care incurajeaza aceste mesaje sau ofera loc de munca pentru trimiterea lor va fi dezactivat.
Anunturile care nu respecta Termenii si Conditiile site-ului vor fi sterse de pe site, in cel mai scurt timp posibil si in anumite cazuri pot fi luate masuri de blocare a contului din care s-au publicat.
JOB24 poate verifica conformitatea Anunturilor cu Termenii si Conditiile Website-ului, selectiv, in functie de propriile sale criterii de prioritizare, cum ar fi, printre altele, zona geografica pentru care au fost publicate Anunturile.
Ca urmare a constatarii nerespectarii oricaror dintre prevederile prezentului document de catre oricare dintre Anunturile publicate pe Website (inclusiv cele platite pentru a fi promovate), Operatorii Furnizorului vor avea dreptul, in functie de situatia concreta, de la caz la caz:
• fie sa modifice partial Anuntul, in masura in care acest lucru este posibil, astfel incat sa se evite stergerea Anuntului respectiv de pe Website si sa se indrepte erorile sau neadvertentele constatate;
• fie sa se intrerupa continuitatea publicarii Anuntului prin refuzarea lui. Refuzarea Anuntului inseamna dezactivarea postarii acestuia de pe Website.
In cazul in care Utilizatorul publica in mod repetat Anuntul fara a remedia problemele semnalate, Furnizorul isi rezerva dreptul de a bloca accesul Utilizatorului la Website in vederea postarii de noi Anunturi sau administrarii Anunturilor existente.
Furnizorul poate valida conturile Utilizatorilor Paginii JOB24 folosind verificarea prin email.
In cazul in care Utilizatorul nu este de acord cu validarea contului, acesta din urma va continua sa fie activ pe Website, insa va avea functionalitate limitata.
v 8. Procedura de depunere si solutionare a plangerilor si sesizarilor primite din partea Utilizatorilor
Orice Utilizator poate depune o plangere sau sesizare care priveste sau are legatura cu serviciile oferite de Furnizor, respectiv Anunturile transmise/publicate/nepublicate de JOB24 pe website, in termen de maxim 7 zile de la data producerii evenimentului si/sau aparitiei cazului sesizat.
Utilizatorii au posibilitatea sa transmita Furnizorului oricand plangeri si/sau sesizari cu privire la activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de un Utilizator al Website-ului care privesc si/sau au legatura cu serviciile furnizate de JOB24 ori cu privire la informatiile cu aparenta nelegala furnizate de un Utilizator al Website-ului, despre care au cunostinta.
Plangerile vor fi depuse prin intermediul formularului de contact aflat pe Website.
Plangerile si/sau sesizarile transmise Furnizorului vor include datele de identificare ale Utilizatorului, numarul de identificare a Anuntului ce face obiectul plangerii (daca reclamatia sau sesizarea priveste un anumit Anunt), precum si orice alte date necesare Furnizorului in vederea identificarii evenimentului sesizat si/sau a Anuntului (dupa caz) si o descriere cat mai detaliata a motivului pentru care a fost inaintata plangerea/sesizarea, astfel incat Furnizorul sa o poata solutiona in cel mai scurt timp posibil.
Plangerile/sesizarile vor fi analizate si vor primi raspuns in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la primirea acestora de catre Furnizor, in cazul in care au fost insotite de un set complet de date necesare identificarii Utilizatorului, Anuntului si/sau a problemei. In situatia in care petentul nu a transmis Furnizorului toate datele necesare identificarii problemelor semnalate si solutionarii plangerii/sesizarii respective, acesta va fi instiintat de Furnizor cu privire la informatiile lipsa, urmand ca termenul de solutionare de mai sus sa fie prelungit corespunzator.
Pentru a se adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Utilizatorul poate accesa link-ul: http://www.anpc.gov.ro.

9. Acordul cu privire la prelucrarea si colectarea Datelor cu Caracter Personal JOB24 proceseaza datele personale ale Utilizatorilor sai in concordanta cu Politica de confidentialitate.
v 10. Modificarile prezentului document Furnizorul isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile. Puteti accesa Termenii si Conditiile oricand la adresa: job24.ro/termeni-de-utilizare. Daca nu sunteti de acord cu modificarile propuse, singura optiune pe care o aveti este sa stergeti contul inregistrat pe Website sau sa nu mai accesati, sa vizitati sau sa utilizati in orice mod Website-ul.

11. Legea aplicabila. Litigii Drepturile si obligatiile partilor, mentionate in acesti Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care acestia le produc sunt guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect o disputa in legatura cu acesti Termeni si Conditii urmeaza a fi solutionat de instantele competente din Romania.